Nume:
Alpotim Alpinism Utilitar
E-mail:
office@alpotim.ro
Telefon:
0740 123 678
Telefon 2:
0747 425 265
Website:
http://www.alpotim.ro/
Adresa:
Timisoara, Str. Gospodarilor, Nr. 19, Jud. Timis.
Facebook

Alpotim Alpinism Utilitar
Alpinisti utilitari

Alpinism utilitar - interventii la inaltime sau in zone greu accesibile de orice natura tehnica - constructii civile sau industriale: tencuieli, reparatii, zugraveli, vopsiri fatade cladiri, curatare si intretinere fatade sticla, montari antene si instalatii emisie/receptie, montaje panouri publicitare, bannere, reclame luminoase, instalatii si decoratiuni luminoase la inaltime, taieri si toaletari arbori, inspectii tehnice foto si video in locuri greu accesibile etc.

Detalii

S.C. ALPOTIM S.R.L. execută o gamă variată de lucrări la înălţime în construcţii, utilizând tehnici de alpinism utilitar. Lucrătorii firmei noastre sunt calificaţi atât în construcţii, cât şi în domeniul alpinismului utilitar (absolvenţi ai cursurilor tehnice de operatori alpinişti). Dispunând de echipamente moderne de protecţie şi lucru la înălţime, riscul muncii este minim, iar randamentul maxim.

Alpinismul utilitar - lucrul în coarda, are radacini milenare, fiind sigur ca printre primii lucratori care au urcat, coborît si au lucrat atârnati în frânghii au fost marinarii corabiilor cu pînze. Vechii muncitorii din constructii au folosit si ei frînghiile pentru diverse operatii la înaltime, vizînd, în primul rînd, propria siguranta. În ultimii 200 de ani, odata cu aparitia si dezvoltarea alpinismului recreativ, sportiv si de performanta, frînghia de alpinism si celelalte echipamente acceptate succesiv, dar cu mari rezerve, de etica alpina au cunoscut o evolutie spectaculoasa, pîna la perfectiunea atinsa în zilele noastre.

Elementele de baza al acestei dezvoltari care au fost coarda de alpinism si respectiv teoria caderii în coarda, au ridicat continuu si nivelul alpinismului utilitar spre o cît mai mare siguranta si eficienta.orice alpinist utilitar sa cunoasca si sa aplice frecvent în activitatea sa profesionala tehnicile moderne de lucru la înaltime, cum ar fi, de exemplu, sistemele de oprire a caderii si  instalatiile de ridicat si transport manuale si mecanice. Lucrul în coarda urmeaza a fi utilizat în situatii deosebite, cum ar fi interventiile în salvarile de la înaltime, cazuri de forta majora, în situatii de intemperii, finisaje finale, expertize, de catre persoane perfect pregatite pentru aceste cazuri.

Specializati in lucrari la inaltime folosind tehnici specifice de alpinism utilitar, dar si sisteme proprii de schele, executam in conditii de maxima siguranta si de o calitate superioara, lucrari in domeniile : constructii, curatenie, publicitate, telecomunicatii si multe altele. Echipele noastre sunt formate din personal calificat in meseria de alpinist utilitar, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor. 

Echipamentele speciale de lucru la inaltime sunt furnizate numai de producatori autorizati, insotite de certificate de conformitate, avand o performanta ridicata, ceea ce permite realizarea unor lucrari cu grad mare de dificultate si la standarde ridicate de calitate. Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, cat si a calitatii lucrarilor prestate, numarul clientilor care apeleaza si beneficiaza de serviciile noastre este in continua crestere, chiar si in aceasta perioada de criza economica.

Servicii

Va oferim aici cateva din serviciile pe care le efectuam:

ALPINISM UTILITAR:

● spălare, etanşare suprafeţe vitrate;
● etanşare rosturi dintre placile de beton;
● zugrăvire, vopsire, decolmatare, renovare turle biserici, turnuri de apă, silozuri, buncăre, coşuri, furnale, acoperişuri;
● montare/demontare şi reparaţii paratrăsnete, jgheaburi şi burlane;
● montare/ demontare şi reparaţii plase de protecţie pe taluzuri şi versanţi stâncoşi, instalare ancore de sol;
● toaletare arbori în situaţii dificile;
● rigging pentru spectacole şi cinematografie;
● alte intervenţii la înălţime (salvare de animale).

ALPINISM INDUSTRIAL:

● liftare echipamente grele;
● montare/ demontare structuri metalice, hale industriale;
● renovări şi consolidări la construcţiile industriale şi civile;
● montare/ demontare instalaţii electrice exterioare, protecţii anticorozive şi izolaţii;
● înlocuire geamuri la faţade de hale industriale.

CONSTRUCŢII:

● construcţii şi reparaţii acoperişuri din tablă (plană, cutată, solzi), panouri sandwich, ţigle şi ardezie;
● vopsire, etanşare acoperişuri;
● renovări faţade (zugrăveli, tencuieli, gletuiri);
● lucrări de restaurare;
● montare/demontare, reparaţii şi întreţinere pereţi cortină;
● inspecţii foto şi video.

PUBLICITATE:

● montare/demontare panouri de afişaj şi reclame publicitare ( mesh-uri, bannere, firme luminoase, totemuri);
● decorare, întreţinere, neutralizare city light-uri.

TELECOMUNICAŢII:

● montare/demontare antene GSM, satelit, TV, radio şi accesorii;
● montare/demontare şi vopsire piloni;
● amenajări site-uri (terase, interioare, pozat cablu).

ACTIVITĂŢI RECREATIVE, EXPEDIŢII, EXCURSII:

● organizare de activităţi cu caracter recreativ – aplicativ (vară/ iarnă) având ca teren de desfăşurare în special muntele.

Galerie foto

Alpotim Alpinism Utilitar
Alpotim Alpinism Utilitar
Alpotim Alpinism Utilitar
Alpotim Alpinism Utilitar

© 2015 Copyright by alpinisti-utilitari.com