Nume:
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
E-mail:
szilard@alpinpartner.ro
Telefon:
0744 601 240
Website:
http://www.alpinpartner.ro/
Adresa:
Satu Mare, Str. Panait Cerna, Nr. 12 A, Jud. Satu Mare
Facebook

Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinisti utilitari

Alpinism utilitar - interventii la inaltime sau in zone greu accesibile de orice natura tehnica - constructii civile sau industriale: tencuieli, reparatii, zugraveli, vopsiri fatade cladiri, curatare si intretinere fatade sticla, montari antene si instalatii emisie/receptie, montaje panouri publicitare, bannere, reclame luminoase, instalatii si decoratiuni luminoase la inaltime, taieri si toaletari arbori, inspectii tehnice foto si video in locuri greu accesibile etc.

Detalii

Suntem o firma de alpinism utilitar, bazata exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar profesional si industrial. După cum probabil stiti, alpinismul utilitar este o meserie riscanta, iti desfasori de multe ori activitatea la inaltime, fiind asigurat doar de o coarda, viata iti atarna de un fir de ata, aproape la propriu. Profesionalismul firmei este redat de calitatea si diversitatea lucrarilor efectuate, precum si de lista diversa de clienti care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsa, firma noastra acoperind toata gama de servicii in intreg judetul si in cele limitrofe.

Alpinismul utilitar reprezinta modalitatea foarte flexibila si eficienta de a pozitiona un tehnician in locuri greu accesibile, folosind tehnici specializate accesam pozitii de lucru care sunt intangibile fizic sau din considerente economice prin forme de acces traditionale – schele. Alpinismul utilitar este o alternativa sigura, eficienta si cost eficienta pentru metoda clasica cu schele. Personalul se instaleaza in pozitia de lucru care trebuie accesata in mod sigur si eficient. putandu-se lucra la diferite inaltimi sau alte locuri care ar putea fi atinse doar cu dificultate sau cu costuri ridicate. 

Alpinismul utilitar este o meserie care se presteaza la un grad inalt de siguranta poate intr-o mica contradictie cu aparentele. Echipamentele, respectiv corzile și instrumentele de descensiune sunt cele folosite în tehnica speologica si de alpinism, fiind fabricate in conditii riguroase de calitate si sub control permanent. Personalul specializat, opereaza intr-un fel ca atat siguranta lui si a celor care sunt in apropiere sa fie maxima.

Alpinismul utilitar nu este ieftin. Decizia clientului depinde de comparatia intre solutiile care i se ofera in cazul concret in care este interesat, decizia poate fi luata mai usor dac   apelați la noi pentru o consultanta gratuita de specialisti nostri. In general in situatia in care ar fi nevoie de costuri semnificative pentru a ajunge in locul in care se lucreaza, in comparatie cu lucrarea care trebuie finalizata, alpinismul utilitar este drumul care ar trebui urmat. Alpinismul utilitar  se remarca prin: siguranta, eficienta, productivitate maxima, costuri controlate, calitate crescuta si flexibilitate. 

Specializati in lucrari la inaltime folosind tehnici specifice de alpinism utilitar, dar si sisteme proprii de schele, executam in conditii de maxima siguranta si de o calitate superioara, lucrari in domeniile : constructii, curatenie, publicitate, telecomunicatii si multe altele. Echipele noastre sunt formate din personal calificat in meseria de alpinist utilitar, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor. Echipamentele speciale de lucru la inaltime sunt furnizate numai de producatori autorizati, insotite de certificate de conformitate, avand o performanta ridicata, ceea ce permite realizarea unor lucrari cu grad mare de dificultate si la standarde ridicate de calitate. Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, cat si a calitatii lucrarilor prestate, numarul clientilor care apeleaza si beneficiaza de serviciile noastre este in continua crestere, chiar si in aceasta perioada de criza economica.

Servicii

Alpinism utilitar pentru orice lucrari la inaltime:    
a) lucrari civile:
- spalat geamuri;
- publicitate - bannere;
- reparat si zugravit fatade;
- placari fatade;
- termosisteme;
- hidroizolatii;
- sisteme de acoperisuri.    
b) lucrari industriale:
- expertizari tehnice;
- lucrari pe turnuri, cosuri, silozuri, stalpi, macarale;
- montaje - decopertari;
- confectii metalice;
- retele cablaje.

Galerie foto

Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare
Alpinism Utilitar Alpin Partner - Satu Mare

© 2015 Copyright by alpinisti-utilitari.com